Przepis w mojej kuchni stary jak świat, ale na tyle cudowny, że wciąż się przewija Emotikon smile
4 ubite białka + 1 żółtko + 20g mąki żytniej/gryczanej + 1 średnia starta marchew + przyprawa korzenna lub do piernika (koniecznie!) + słodzidło/erytrol + 8g orzechów włoskich + proszek do pieczenia, do formy i do pieca na 20 min (ewentualnie patelnia oczywiście). U mnie z 2 łyżkami jogurtu i cynamonem
OMLET MARCHEWKOWY
- 20
- 1
- KCAL - 263 g
- WĘGLOWODANY - 27 g
- BIAŁKA - 22 g
- TŁUSZCZE - 9 g
Składniki:
- 4 BIAŁKA + ŻÓŁTKO
- MARCHEW
- 20G MĄKI ŻYTNIEJ
- PRZYPRAWA KORZENNA/DO PIERNIKA
- CYNAMON
- ERYTROL
- PROSZEK DO PIECZENIA
- 2 ŁYŻKI JOGURTU
- 2 ORZECHY WŁOSKIE
UDostępnij post

Hej! Nazywam się Olga Lewandowska i jestem dietetyczką kliniczną oraz blogerką kulinarną. Od 7 lat w moim prywatnym gabinecie, online oraz w moich mediach społecznościowych uczę ludzi jak przy pomocy gotowania i odżywiania poprawiać swoje zdrowie, samopoczucie oraz sylwetkę. Przez moich podopiecznych jestem nazywana „Czarodziejką”, a to dlatego, że w mojej kuchni i dietach pacjentów dzieje się magia! Moje jadłospisy w żaden sposób nie przypominają „diet odchudzających” w stereotypowym ujęciu, a raczej rozkoszne, elastyczne i nieskomplikowane plany żywieniowe. Dietetyka od zawsze była moją pasją. Z tej pasji zrodziła się kolejna – gotowanie:) Mieć pasję w życiu – coś pięknego:) Żyć tą pasją – coś najpiękniejszego:) Pogodzić kilka pasji w jedną – nieocenione!